Piemonte 2021
Spara denna sidan till dina favoriter. All information som du behöver under konferensen samt konferensuppgifter finns att fylla i här. OBS! Alla deltagare ska fylla i konferensuppgifterna innan vi landar hemma i Göteborg igen.
Här är länken till konferensuppgifterna: --> Konferensuppgifterna här! <--
#BalancedConference Är vår Hashtag, postar ni bilder i sociala medier, tänkt dock att vi representerar företaget så håll bilderna på en bra nivå.
Viktig information innan avfärd
- Man måste checka in över disk på Landvetter. För att kunna göra detta behövs flygbiljetter som ni får mailat till er, det behövs Vaccinationspass om du är fullvaccinerad, är du inte det så behöver man visa upp ett negativt corona test som görs dagen innan.
- Alla måste fylla i ett EU Digital Passenger Locator Form innan avresa via länken https://app.euplf.eu/#/ (spara denna information så att den är lättillgänglig om den behöver visas).
- Berätta för oss om du har några allergier.
- I flyget är det handbagage som gäller, så se till att ta med en väska som är godkänd för detta!
Ta med:
- Pass
- Badkläder
- Sköna skor
- Kläder efter väder
- Ett riktigt gott humör!

Agenda
1 oktober
05.30 - Samling på Landvetter flygplats
07.00 - Avresa flyg
11:05 - Ankomst Milano Malpensa för transport till Alba
13.00 - Lunch på utvald restaurang
14.00 - Besök på vingård strax utanför Barolo
18.00 - Alba för arbete med konferensuppgifter
20.00 - Middag
Ankomst till Milano och transfer till Alba. Lunch på en av våra noga utvalda restauranger. Eftermiddagen tillbringar vi på en vingård strax utanför Barolo. Här drar vi igång konferensen och konferensuppgiften delas ut. Sedan plockar vi druvor tills vi tröttnar och sedan skickar så skickas resultatet I form av vinet hem till oss 2022 med personlig etikett. Förslagsvis ett foto med hela gänget bland vinrankorna. Sedan tillbaka till Alba för middag. Regionen är känd för att det var här som Slowfoodrörelsen (se länk) startade på 80-talet som en reaktion mot att den första McDonaldsrestaurangen öppnade vid Spanska trappan i Rom. https://en.wikipedia.org/wiki/Slow_Food. Rörelsen har idag över 100 000 medlemmar över hela världen. Ledorden är ”Gott, Rent och Rättvist” och handlar mycket om att man skall äta närproducerat och efter säsong.
2 Oktober
08.00 - Gemensam frukost på hotellet
09.00-12.00 - Konferensarbete
Frukost och jobb med konferensen på förmiddagen. Strax i närheten har man också ett internationellt gastronomiskt universitet och en vinbank. Idag besöker vi detta härliga ställe och får veta mer om både Slow Food och vin. Eftermiddagen tillbringar ni i Barolodistriktet. Vinerna är världsberömda men inte alla vet att Barolo också är en väldigt mysig liten by och under ert besök där kommer ni att få prova viner hos familjen Camerano. Vingården, som ligger mitt i byn, har funnits i samma familjs ägo sedan 1875 och deras viner finns bland annat hos den trestjärniga Michelinkrogen Geranium i Köpenhamn. Lunchen äter ni i närheten och på kvällen avslutningsmiddag i Alba.
3 oktober
08.00 - Gemensam frukost
10:00 - På plats i Turin och besök på Museo dell´Automobile
Ca. 15.00 - Transfer till flygplatsen
18:40 - Flyget avgår från Milano
Frukost och arbete med konferensen, här summerar vi konferensen och lämnar in uppgifterna. Vidare till Turin och besök på Museo dell´Automobile. Där infinner vi oss 10.00 Sedan lunch på en utvald Pizzeria i Turin. Möjlighet att ströva i det vackra Turins centrum och vid 15.00 avresa mot flygplatsen.
Kontaktuppgifter
Erik Fogelberg +46 70-730 81 36
Robin Torninger +46 70-973 68 60
Linda Nilsson +46 70-513 62 20
Henrik Bäckman +46 730-84 19 66
Stephane Del Gallo +46 763-26 33 72
Marcus Edell +46 73-526 56 52
Robert Ernetorp +46 709-31 97 40
Mathias Petersson +46 73-083 39 35
Catherine Kyule +46 73-995 36 79
Vi bor på Hotel Calissano, Via Pola, Alba, Italien, Cuneo, Italien